כירוגיה שד דחוף דחוף

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

15/08/2018 | 01:09 | מאת: רואן

הי בת 29 רווקה לפני חודשיים יצא משד ימין מוזל שקוף פעמיים והפסיק והיום יצא גם קצץ הוזל שקוף מה זה יכול להיות לפני חודשיים הפכתי לרופא שלח אותי לרופא כירוג לא מצא גושים הפנה אותי לסיטי שד אבל התור שלי בחודש 11

15/08/2018 | 17:06 | מאת: פרופ' דינה לב

ערב טוב, הפרשה צלולה מהפטמה נובעת בד״כ ממצא שפיר או על רקע הורמונלי. תמשיכי את הבירור כפי שנקבע לך ע״י כירורג השד ותבדקי בשנית אחרי האולטרהסאונד בבריאות, דינה

24/09/2018 | 16:56 | מאת: רואן

שלום רופא משבוע בערך יש לי כאב בחזה גודש והפרשות מהפטמה משני הצדדים שקופה או עכורה לבנה חזאתי עוד פעם לרופא כירוג רשם ששד ימין גבשושי מה זה אומר?!! ומה הסיבה להפשרות אלה תור אולטאסאונד בחודש11 לפני חודש בדיקת דם רמת פרולקטין הייתה 490 זה תקין?!

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד