תחושת שריפה בשד...............

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

25/06/2018 | 08:12 | מאת: ר............................

שלום ............ *מזה כמה פעמים בשעות הלילה תחושת שריפה מחוץ לפיטמה למרכז החזה . *תחושת שריפה שבאה והולכת אך בימים האחרונים תחושת צריבה במרכז החזה גם בשעות היום . *רופא משפחה עשה לי א.ק.ג שהראה דופק מהיר ונאמר לי שזה ריפלוקס ושעליי לקחת לוסק. *עדיין תחושת שריפה במרכז החזה השמלי וטיפה מעל הפיטמה ... *האם יש לי סיבה לידאגה ???לידרוש כירורג שד ובדיקות מתאימות לסרטן השד חלילה ??

25/06/2018 | 13:04 | מאת: פרופ' דינה לב

בוקר טוב, על פניו התלונות שאת מתארת ככל הנראה קשורות לרפלוקס. יחד עם זאת, אמליץ שתפני לבדיקת כירורג שד כדי לוודא כי בדיקת השד תקינה ובאם יש צורך בהדמיות כל שהן בבריאות, דינה

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד