בדיקה - גוש בשד ימין

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

17/05/2018 | 13:46 | מאת: שושי

שלום רב, אמי בת 63 עברה בדיקת ממוגרפיה שיצאה תקינה , ביקת us גילתה גוש 1 ס"מ קרוב לפיטמה birads4 ונשלחה לביופסיה . אתמול יצרה עימה קשר המזכירה של הכירוגית שזימנה אותה אך מכיוון שאמא בחופשה תוכל להגיע אליה רק בשבוע הבא , עד אז אני מאוד מודאגת מכיוון שנאמר לי שהפיענוח של הביופסיה מראה על תשובה לא תקינה. מה זה יכול להיות ? האם ודאי שזה סרטני או יכול להיות שגם לא ובכל זאת זימנה אותה ? הביופסיה מעידה על שפיר וסרטני לא ? אם זומנה זה אומר שיש סדרן בוודאות?

17/05/2018 | 19:50 | מאת: פרופ' דינה לב

היי שושי, הביופסיה היא שתקבע מה טיב הממצא ואם שפיר או ממאיר בשלב הזה בוודאי לא ניתן לקבוע שאכן ממאיר וחלק ניכר מהביופסיות עבור ממצאים שמוגדרים כBIRADS 4 הם לגמרי שפירים. אין טעם לדאגה עד לביצוע הבדיקה. שיעבור בקלות דינה

22/05/2018 | 17:41 | מאת: שושי

ד"ר שלום , במקרה עכשיו אני שמה לב לשמך וקיבלתי המלצה להגיע אליך לאסותא באשדוד בעניין, איך אוכל ליצור עמך קשר ? טלפוני אולי ? קיבלנו את תשובת הביופסיה והבנו שמדובר בגידול סרטני התוצאות הן: IDC +ER ּ+PR HER2-- KI67=10-15% גידול 1 ס."מ הומלץ על ניתוח הוצאה והקרנות . לא ברור לי באיזה שלב זה , הייתי רוצה לראות אותך בהקדם אם אפשר תודה

22/05/2018 | 19:55 | מאת: פרופ' דינה לב

היי שושי, תשלחי את מספר הטלפון שלך ואדאג שיצרו איתכם קשר תודה, דינה

22/05/2018 | 21:06 | מאת: שושי

0524699189 בבקשה דחוף

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד