רגישות בשתי הפטמות עם בדיקות הריון שליליות

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

06/05/2018 | 01:35 | מאת: דנאל

מאובחנת עם היפותירואידיזם( האשימוטו), איחור במחזור של כ3 חודשים עם בדיקות היריון ביתיות שליליות. לאחרונה חווה רגישות /כאבים בפטמות - שתי הפטמות. בלוטה מאוזנת ואין רגישות בשאר השד אלא רק בפטמה. אשמח לייעוץ תודה

07/05/2018 | 10:51 | מאת: פרופ' דינה לב

בוקר טוב, רגישות בשתי הפטמות הינה בד״כ סימן למשהו שפיר ולאור התלונות האחרות שאת מתארת אולי קשור למשהו הורמונלי. בכל מקרה כמובן שאת חייבת להבדק ע״י כירורג שד לשם החלטה על הצורך בהמשך בירור בבריאות, דינה

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד