בהזזת הזרוע תחושה שנתפס שריר בשד

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

30/01/2018 | 09:11 | מאת: ליטל

אבל רק בשד של צד שמאל. בעיקרון נתפס לי גם הגב של צד שמאל אבל כשאני מרימה את היד השמעלית ומזיזה אותה ימינה מרגישה שכל החלק הפנימי של השד כואב. לא עשיתי ספורט ולא זוכרת מכה מיוחדת. מוזר לי מאוד. אף פעם לא קרה

10/02/2018 | 11:17 | מאת: פרופ' דינה לב

בוקר טוב, ראשית אמליץ לך להבדק ע״י כירורג שד בנוגע לכאב בשד שמאל. יחד עם זאת התלונות שאת מתארת אינן ספציפיות לשד ויכולות להיות משניות לבעיה בעמ״ש או בכתף או לחלופין ממקור אחר ולכן כדאי שתבצעי גם בדיקה כללית ואורטופדית דינה

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד