גושים החזה .. .. ...

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

02/11/2017 | 09:56 | מאת: זיו

עברו למעלה מ10 שנים מאז שמצאו לי גושים בחזה. אני כיום בת 29 ומאז כבר הספיקו להעלם לי 2 גושים שהיום קטנים ממש. יש לי גוש אחד בצד של שד ימין שלא מפסיק לגדול לי . הוא מציק לי, לא כואב פשוט בגלל שהוא גדול זה מאד מפריע. הרופאת כירוג שד אמרה שעדיף לא להתעסק איתם עכשיו. היא אמרה עדיף אחרי הריונות. מה אפשר לעשות?

02/11/2017 | 16:47 | מאת: ד"ר אביעד הופמן

שלום, עליך לפנות לכירורג שד על מנת שיעריך את הגושים ואת טיבם. אם הגוש גדל או מפריע יתכן וכדאי לנתח ולהוציאו. בברכה, אביעד

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד