פטמות רגישות וכואבות

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

30/10/2017 | 08:18 | מאת: רגישות בפטמות

שלום אני בת 43 אמא לשני ילדים בריאה לא לוקחת תרופות וגם לא גלולות אני נבדקת אחת לשנה אצל כירורג שד . לפני חצי שנה התחיל לי אודם ונפיחות בשד אחד רופא אבחין בדלקת ונתן לי אנטיביטיקה עבר אבל לאחרונה אני מרגישה שהשדיים שלי נפוחים יותר ללא שום קשר לפני או אחרי מחזור וגם הפטמות רגישות וכואבות . האם יש לפנות לרופא . תודה

31/10/2017 | 14:26 | מאת: ד"ר אביעד הופמן

שלום, אני מניח כי התופעה שאת מתארת קשורה לשינויים הורמונלים אם כי לא ניתן לדעת בודאות. בהחלט יש מקום לביקור שגרתי אצל כירורג שד. בברכה, ד"ר אביעד הופמן

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד