הפרשה שקופה מהפטמה תוך לחיצה

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

28/10/2017 | 22:06 | מאת: גלית

אני בת 48. לאחרונה יש לי כאבים קלים בשד שמאל בחלק השמאלי של השד שמופיעים לסירוגין. היום לחצתי על השולחן לחיצה חזקה ויצאה מעט הפרשה. כשתי טיפות של נוזל שקוף. עשיתי לפני שנתיים ממוגרפיה שיצאה תקינה. האם הפרשה כזו אמורה להדאיג?

29/10/2017 | 15:51 | מאת: ד"ר אביעד הופמן

שלום, כאבים בשד בד"כ אינם מצביעים על ממאירות. הפרשה שקופה גם היא בד"כ ממצא שפיר. יחד עם זאת אני ממליץ להבדק ע"י כירורג שד ולבצע ממוגרפיה וסונר שדיים (ממילא חלפו שנתיים מהבדיקה האחרונה). בברכה, אביעד

29/10/2017 | 16:04 | מאת: גלית

תודה רבה

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד