אודם וכאב בשד בהריון- לחוצה!!!

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

28/09/2017 | 08:30 | מאת: איה

שלום דוקטור, אני בהריון בשבוע 14. מתחילת ההריון אני מרגישה שהשדיים מאד גדלו ונהיו כבדים. (החזיה שלי מאד לוחצת לי בשבועות האחרונים. מתכוונת לקנות חדשה) אתמול הופיע לי באופן פתאומי אודם בשד, באיזור הגבול בין העטרה לשד. (אני מודעת לגוף שלי, ויודעת שבבוקר זה לא היה.) זה לא מאד כואב, בעיקר כשנוגעים שם, אבל מציק. עד כמה שמיששתי, לא הרגשתי שם גוש קשה. זה נורא מלחיץ אותי!!! מה זה יכול להיות? עד כמה דחוף לרוץ לרופא? או שאפשר לחכות כמה ימים לראות אם זה עובר לבד? תודה!

03/10/2017 | 08:59 | מאת: איה

אחרי יום הופיע לי עוד אחד בשד השני, באותו איזור, יותר קטן אבל יותר כואב. רופאת משפחה אמרה שזה "מעניין מאד" ונתנה לי משחה אנטיביוטית. שמתי והם עברו אחרי יומיים. אתמול התחיל עוד משהו כואב בבית השחי, לא ממש מצליחה לראות את זה, זה כואב כשאני מקבלת את היד. חוץ מזה יש עוד עיגול אדום קטן ולא כואב בחלק העליון של השד. מה זה הדבר הזה? משהו מלחיץ?

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד