דימום בשד לאחר ממוגרפיה תקינה,מה זה?

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

30/07/2017 | 12:58 | מאת: ה' הטוב

שלום, לאימי התחיל לדמם לפני כשבועיים בשד, לאחר ממוגרפיה ואולטרסאונד הכל יצא תקין.בעזרת ה' יתברך. והדם לא נסתיים, האם לא חובה לעשות MRI? מה עוד זה יכול להיות?

30/07/2017 | 16:44 | מאת: ד"ר אביעד הופמן

שלום, אני מניח כי הדימום מהפיטמה. במקרה זה מומלץ להבדק ע"י כירורג שד וכן לבצע MRI שדיים. בברכה, ד"ר אביעד הופמן

13/08/2017 | 11:04 | מאת: ה' הטוב

כאן המקום להודות לה' שאימי עשתה MRI והתשובה יצאה תקינה. הרופאה הכירוגית לא יודעת מה לאמר על התופעה, עדיין מדמם+ניכר נטיה שהפיטמה שוקעת פנימה! מה זאת אומרת? איך ניתן לבדוק?

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד