ממוגרפיה בבקשה דחוףףף

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

17/07/2017 | 17:28 | מאת: ברלי

בבדיקה אצל כירורג הוא ציין שאין ממצא חשוד אך אני מופנית לממוגרפיה לפי בקשתי וגם לאולטראסאונד,בהפנייה ציין שיש לי רקמה פיברוטית ורגישה.אני בת 44.5 היום הייתי בממוגרפיה,עדיין אין תשובות כמובן אך הספקתי לראות את אחד הצילומים על המסך וראיתי שני כתמים לבנים רחוקים זה מזה. אני נורא בלחץ האולטרסאונד מחר ואני יודעת שכתמים לבנים זה לא טוב כולי בלחץ..האם רקמה פיברוטית יכולה להראות ככה?זה לא שהכל לבן..רק שני מוקדים בפינות שונות.ואולי זה ציסטות? בבקשה תענה אני בלחץ תודה

17/07/2017 | 18:27 | מאת: ד"ר אביעד הופמן

שלום, אני מבין את המתח בו את נמצאת אך אין שום אפשרות להתייחס לתיאור שנתת. יש לחכות לפיענוח הרדיולוג. בברכה, ד"ר אביעד הופמן

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד