תחושת כאב בשתי השדיים.

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

01/07/2017 | 20:52 | מאת: דינה

שלום רב, אני בת 25, זה שלושה ימים שאני חשה כאב בשני צידי השדיים. ונראה לי כי הם מלאים יותר מהרגיל. מפיטמה אחת יצא לי ממש טיפה נוזל שקוף לאחר שלחצתי עליה. אני כמה ימים לפני מחזור, אך תופעה זאת לא קרתה לי לפני כן. הסיכוי להריון קטן כי אני נזהרת. מה יכול להיות ההסבר לכאב זה?

02/07/2017 | 14:18 | מאת: ד"ר אביעד הופמן

שלום, כאבים מהסוג המתואר נפוצים ולעתים מושפעים משינויים הורמונלים (בין הקשורים להריון או לא). במידה והכאבים לא חולפים אני ממליץ להבדק ע"י כירורג שד. בברכה, ד"ר אביעד הופמן

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד