גוש זז בשד ימין ללא כאב

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

17/04/2017 | 21:17 | מאת: נעה

שלום ד"ר הופמן, אני בת 26. לפני מספר ימים הרגשתי גוש מתחת לפטמה בשד ימין. הגוש זז וצורתו כמעין כדור. הגוש אינו כואב, בנוסף, אני לא מרגישה כל שינוי בצורתו ובגודלו של השד. אציין שלפני כחמש שנים התגלה אצלי גוש בשד שמאל. מבדיקת האולטרסאונד עלה שמדובר בגוש פיברוזיס ויש לי בשני השדיים ציסטות. קראתי שכאשר הגוש זז לרוב מדובר בציסטה ולא בגוש סרטני, האם זה נכון? בתודה, נעה

18/04/2017 | 19:38 | מאת: ד"ר אביעד הופמן

שלום נעה, סביר בהחלט שהגוש אינו ממאיר אך בכל זאת מומלץ להבדק ע"י כירורג שד ע"מ להסיר כל ספק. בברכה, ד"ר אביעד הופמן

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד