גולה בבית השחי צד ימין

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

05/03/2017 | 10:56 | מאת: סי

מזה כחודש יוצאות לי בלוטות בבית השחי למספר ימים ונעלמות. עכשיו זו הפעם הרביעית בחודש האחרון שזה קורה. תמיד בצד ימין וכל פעם באיזור אחר. ומרגישים מן גולה כואבת למגע. הייתי אצל רופאת משפחה שהמליצה להחליף דאודורנט. יש לציין שאין לי צמיחה של שיער בבית השחי ולא דלקת שנראת לעין. האם יש צורך בבירור או מכיוון שזה נעלם לאחר מספר ימים זה בסדר? אם צריך לברר למי עלי לפנות ?

05/03/2017 | 12:50 | מאת: ד"ר אביעד הופמן

שלום, אם אין תגובה לאחר החלפת/הפסקת דאודורנט מציע להמשיך בירור בשלב ראשון ע"י רופאת המשפחה. חסרים נתונים כגון גילך, האם הממצא שטחי או עמוק, גודלו וכו' ד"ר אביעד הופמן

05/03/2017 | 12:55 | מאת: סי

תודה על התשובה המהירה. אני בת 34.בריאה בדרך כלל. היו גולות עמוקות יותר אבל הפעם גולה קטנה שבולטת מעט החוצה וניתן לראות אותה. גודל הגולה נע בין כ 3 ממ ל 10 ממ.

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד