בליטה בשד

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

01/03/2017 | 19:49 | מאת: קים.

שלום רב, יצאה לי בליטה עגולה אחידה בשד, היא לא ניידת במגע, נראית בצבע העור, כמו בליטה של עקיצת יתוש, בהתחלה הייתה אדומה אחר כך בצבע העור... עברו יותר מחודשיים חשבתי שיעלם....אני בת 44, קבעתי תור לכירורג שד אבל התור רק בעוד ארבעה חודשים. האם יש מקום לבדיקה מוקדמת יותר? יש מקום לדאגה? תודה.

05/03/2017 | 10:10 | מאת: ד"ר אביעד הופמן

שלום, על פניו הממצא לא נשמע מטריד במיוחד אך למען הסר ספק יש להיבדק על ידי כירורג שד בהקדם ואם לא ביצעת ממוגרפיה בשנה האחרונה יש לשקול זאת גם כן. זמן המתנה של 4 חודשים לא נשמע לי סביר. מציע כי תצרי קשר עם הקופה ותבקשי להקדים את התור. לעתים פשוט צריך להתעקש.. ד"ר אביעד הופמן

05/03/2017 | 13:27 | מאת: קים.

תודה רבה, בינתיים קבעתי לרופאת משפחה. מקווה שגם היא יכולה לשלוח לממוגרפיה.

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד