ממצא סותר באולרה סאונד שד

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

19/01/2017 | 11:54 | מאת: אסנת

לפני שנה מצאו ממצא של מבנה היפוקאומי מוגדר בשד באולטרה סאונד לפני כן היתה שם ציסטה השנה הוא לא נמצא. במקביל יצאה פריחה של אלרגיה באותו האיזור ובלוטות לימפה בבית השחי בצד שמאל. אסור לי לעשות כעת ממוגרפיה כי עשיתי ביולי. האם יש חשד לשינוי המבנה לגידול סרטני שלא נראה באולטרה סאונד? תודה

21/01/2017 | 10:25 | מאת: ד"ר אביעד הופמן

שלום אסנת, חסרים פרטים רבים על מנת להבין את טיב הממצא בשד. אני מציע שתפני בהקדם לכירורג שד לבדיקה גופנית, הערכה של הממצא באולטראסאונד והחלטה באם צריך הדמיה נוספת. בברכה, ד"ר אביעד הופמן

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד