מוצר ללא רכיבים פעילים

דיון מתוך פורום  תרופות מזויפות - פשע פרמצבטי

07/03/2018 | 18:09 | מאת: שימי

האם כל המוצרים שרוקח מכין חייבים להכיל פירוט על רכיבים פעילים? דוגמאות: - המוצר בלי "רכיבים פעילים" אבל עדיין עוזר. - המוצר שייך לרפואה משלימה. - מוצר הומאופתי. - מוצר אנטי פטריתי. - או מוצרים מסוג אחר שאני לא יודע איך לקטלג אותם..

שלום רב בכל הכנה שרוקח מכין, עליו לציין את הרכיבים שמהם מורכבת ההכנה בין אם יש בפנים חומרים פעילים או שאין רכיבים פעילים. גם בהכנות הומאופטיות יש לציין ממה ההכנה מורכבת. כמו כן על הרוקח לציין תאריך ייצור ותאריך תפוגה בכל אחת מההכנות

מנהל פורום תרופות מזויפות - פשע פרמצבטי