שיעול כאבי גרון צרידות

דיון מתוך פורום  ניתוחים רובוטיים באא"ג

12/03/2016 | 20:02 | מאת: משה

ביקרתי במוקד רפואי נבדקתי אצל רופא הסתכל ששיש אודם בגרון נשלחתי לבדיקה משטח גרון עוד יומיים אני התחלתי לקחת אנטיביותיקה בשלושה חודשים האחרונים חליתי כבר פעמיים בנאבי גרון וירוס על מיתרי הקול שגרם לצרידות

יש להבדיל בין דלקת לוע ממקור חיידקי לבין דלקת וירלית. דלקת לוע שמקורה בחיידק מזוהה בבדיקת רופא ומוכחת בתרבית חיובית לצמיחת החיידק (משטח לוע =משטח גרון). הטיפול בדלקת חיידקית הינו אנטיביוטי. במידה והדלקת ממקור של וירוס - היא תחלוף ללא צורך באנטיביוטיקה ונדרשים רק משככי כאבים מנוחה ושתיה מרובה. בריאות שלמה פרופ בכר

מנהל פורום ניתוחים רובוטיים באא"ג