ניקור תחת סונאר של קשרית בבלוטת התריס

דיון מתוך פורום  ניתוחים רובוטיים באא"ג

15/02/2016 | 05:44 | מאת: Betty

אני מבקשת לברר באיזה מרפאה - מחלקה, מתבצעת בדיקת - ניקור תחת סונאר של קשרית בבלוטת התריס ( כלומר לאיזה מרפאה עלי לקבוע תור בבית חולים בילינסון) תודה רבה

12/03/2016 | 15:04 | מאת: שרון אסף

לפני כשבועים נותחתי על ידי פרופ בכר לכריתה חלקית של בלוטת התריס, פרופ בכר היה קשוב לחששותי ובעיקר מרגיע לכל אורך הדרך. אני נותחתי באסותא והוא עובד עם צוות נהדר. דאג לראות אותי בכל יום במהלך האשפוז ולדבר איתי בימים שאחרי. מלבד היותו רופא מצוין יש לו הרבה סבלנות למטופלים ויידי זהב הוא טיפל בי בצורה הטובה ביותר ואני מאוד מאושרת שבחרתי לעבור את התהליך הזה בידיים הכי טובות!

קשרית בבלוטת התריס מנוקרת בבית החולים במחלקה הציטולוגית. באם יש צורך בניקור תחת סונאר - הפעולה מתבצעת במחלקת האולטרא- סאונד. בריאות שלמה פרופ בכר

מנהל פורום ניתוחים רובוטיים באא"ג