אין פרטים באינטרנט לגבי מוצרים ספציפיים

דיון מתוך פורום  צלקות אקנה, היפרטרופיות, קלואידיות

20/10/2017 | 20:36 | מאת: אין פרטים באינטרנט לגבי מוצרים ספציפיים

שלום דר אלה למה לא כתוב בשום מקום לגבי מוצרים אלו ? תחליב טיפוח לעור הפנים והקרחת SPF30 של דר עור אולטרסול תחליב הגנה +SPF50 של דר פישר אידיאל סוליי תחליב לגוף ולפנים מקדם הגנה +SPF50 של VICHY קרם לחות יומיומי אורגני SPF 30 New Wild Rose Daily Moisture SPF סבוקלם קרם הגנה מהשמש SPF30 לאחר מריחה- איזה מהם נספג בעור במהירות? איזה מהם חודר עמוק ופעיל אל תוך העור? איזה מהם אפקטיבי ופעיל והשפעתו תוך כמה ימים? אני שואל לגבי כל סוגי העור, לטיפול ואסתטיקה של קרחת מצח ופנים, בכלל ראש ופנים במלואם. תודה רבה לך מראש לתגובתך

30/10/2017 | 14:19 | מאת: ד"ר אלה אגוזי ריינמן

מדובר במוצרי קוסמטיקה. קוסמטיקה אינה חודרת מעבר לשכבה העליונה של העור - שכבת הקרן של האפידרמיס ( שכבת התאים המתים ) מבחינת מהירות הספיגה בעור- בדרך כלל ככל שהמוצר יותר נוזלי כך הוא נספג מהר יותר לעומת מוצר שומני שנשאר כשכבה חוסמת על פי העור

מנהל פורום צלקות אקנה, היפרטרופיות, קלואידיות