צלקת לבנה בולטת בשפתיים

דיון מתוך פורום  צלקות אקנה, היפרטרופיות, קלואידיות

10/10/2017 | 20:19 | מאת: מלודי

לפני 3.5 שנים בני נחבל בשפה התחתונה והשפה נחתכה ממש באורך של 1 סמ לפחות. במוקד הרופאה ראתה והחליטה שאין צורך לתפור, כתוצאה מכך נשארה לבני צלקת לבנה מעט בולטת שגורמת להרמה לגידול של השפתיים משני הצדדים. ניסנו למרוח קלוקוט בשנה הראשונה והשנייה אך ללא שיפור האם יש פתרון אחר שהוא לא ניתוחי על מנת לגרום לצלקת לא לבלוט החוצה ולהשאר בקו ישר עם השפה ?

19/10/2017 | 11:42 | מאת: ד"ר אלה אגוזי ריינמן

לא ידוע לי על טיפול אחר . עליכם להתייעץ עם כירורג פלסטי המתמחה בטיפול בצלקות

מנהל פורום צלקות אקנה, היפרטרופיות, קלואידיות