קרמים ציקלודרם וניזורל

דיון מתוך פורום  צלקות אקנה, היפרטרופיות, קלואידיות

23/08/2017 | 10:32 | מאת: קרמים ציקלודרם וניזורל

שלום רב ד"ר אלה לפי האבחון של דרמטולוג - יש לי אדמומיות וקצת גרד, פטרת שמש וסבוריאה בפנים ובחזה ופטרת הגוף מופשטת במפשעה וכפות רגליים. דרמטולוג בקופת חולים רשם לי קרמים לשימוש, ציקלודרם וניזורל וכתב והסביר לי איזה מהם איפה ואיך למרוח. כך אני עושה כבר יומיים. השאלה שלי- צריבה וגירוי ופריחה ואדמומיות ותחושת עקצוץ, הם תופעות לוואי של קרמים אלו? התנגשויות בין התרופות הללו? או שאין בעיה עם זה שאני מורח אותם באותו יום במקומות שונים?

29/08/2017 | 06:25 | מאת: ד"ר אלה אגוזי ריינמן

אין בעיה עם מריחת 2 סוגי קרמים באותו יום כל עוד יש רווח של לפחות חצי שעה כדי שתהיה ספיגה נאותה . במידה ויש גירוי ואדמומיות יש לחזור לבדיקת רופא עור

מנהל פורום צלקות אקנה, היפרטרופיות, קלואידיות