סבוריאה דרמטיטיס בפנים

דיון מתוך פורום  צלקות אקנה, היפרטרופיות, קלואידיות

21/08/2017 | 19:16 | מאת: סבוריאה דרמטיטיס בפנים

נבדקתי והובחנתי אצל רופא עור- סבוריאה דרמטיטיס בפנים, אדמומיות וגרד במיוחד באזור הסנתר. אתמול רופא עור רשם לי, רכשתי והתחלתי להשתמש בקרם ניזורל, פעם ביום. העור שלי מאוד רגיש ובכלל יש לי בעיה עם גילוח יום יומי, אני נוהג להתגלח פעמיים בשבוע. השאלה שלי- כשאני לא מגולח, עם קצת זיפים, כשאני מורח קרם ניזורל בכל זאת נספג בעור? חודר פנימה ופעיל גם בתוך זיפים? או רק כשעור מגולח וחלק? תוך כמה זמן קרם ניזורל משפיע ופעיל מעת המריחה? תודה רבה מראש על תגובתך לשאלותיי.

29/08/2017 | 06:23 | מאת: ד"ר אלה אגוזי ריינמן

כמובן שכאשר העור לא מגולח ישנה פחות חדירה של הקרם לכן חשוב למרוח כמות נדיבה ולעסות אותו על העור . לוקח כשבוע עד שבועים לשיפור בדרכ

מנהל פורום צלקות אקנה, היפרטרופיות, קלואידיות