דעתך הערכתך בנודע למצב בריאותי

דיון מתוך פורום  צלקות אקנה, היפרטרופיות, קלואידיות

20/08/2017 | 13:26 | מאת: דעתך הערכתך בנודע למצב בריאותי

שלום דוקטור אלה להודעתי זו צירפתי 3 תמונות של פניי, צילמתי את פניי בכל מיני מצבים. את יכולה לראות בדרך הזו? לדעתך הערכתך, מה יש לי בפנים? באזור הסנתר במיוחד. לא מגרד. לדעתך הערכתך, איזה סוג של עור יש לי? אדמומיות ופריחה ממה? ריבוי יחסי של מה? אקנה? פסוריאזיס? רוזציאה? סבוריאה? דלקת עור ? פטריתית או של מה? לפני כשעה מרחתי קרם אלוקום. רופא עור אצלנו בקופת חולים, צודק או טועה באבחון? ניראה לך שעל פניי בסנתר סבוריאה דרמטיטיס? ולא שום דבר אחר או נוסף? שמי אלי, אני בן 57.

20/08/2017 | 18:41 | מאת: ד"ר אלה אגוזי ריינמן

אלי שלום לצערי איני יכולה לחוות דעה ואיבחון רפואי מתמונות. זכותך כמטופל לקבוע תור לרופא עור לחוות דעת נוספת אם אינך בטוח באבחנה שניתנה לך על ידי הרופא בקופח

מנהל פורום צלקות אקנה, היפרטרופיות, קלואידיות