סבוקלם אקטיב קרם לחות, לסבוריאה בפנים?

דיון מתוך פורום  צלקות אקנה, היפרטרופיות, קלואידיות

19/08/2017 | 09:50 | מאת: סבוקלם אקטיב קרם לחות, לסבוריאה בפנים?

שלום רב לכם רופאים נכבדים מזה כשלושה חודשים אני סובל מאדמומיות ופריחה, ללא גירוד, ניראים ודברים מוזרים בפנים במיוחד באזור הסנתר. רופא עור ראה בדק הבחין והגיע למסקנה חד-משמעית: סבוריאה דרמטיטיס בפנים, אדמומיות ופריחה בעיקר באזור הסנתר. המליץ ורשם לי קרם לחות סבוקלם אקטיב. לעור אדמומי רגיש. למריחה פעמים ביום. דעתך-העכתך-המלצך בנדון: הקרם הזה בכלל מיועד לבעיית העור שלי? מתי הקרם הזה עשוי להתחיל להשפיע ולשפר את פניי? אדמומיות ופריחה במיוחד באזור הסנתר. קרם סבוקלם יותר פעיל ויעיל מקרם ניזורל?

19/08/2017 | 16:48 | מאת: ד"ר אלה אגוזי ריינמן

סבוקלם זה קרם לחות ולא תרופה . לא בדקתי את עורך ולכן איני יודעת אם האבחנה של רופא העור שלך היא נכונה . ניזורל זהו קרם רפואי לסבוריאה ויתכן שיהיה יעיל יותר. תלוי באבחנה

מנהל פורום צלקות אקנה, היפרטרופיות, קלואידיות