תגי עור, סרחי עור, אקרוצ'ורדון, קטנים וגדולים

דיון מתוך פורום  צלקות אקנה, היפרטרופיות, קלואידיות

17/08/2017 | 14:02 | מאת: תגי עור, סרחי עור, אקרוצ'ורדון, קטנים וגדולים

מופיעים אצלי בידיים רגליים. ריבוי יחסי בעיקר במפשעות. הם דומים לנקודות חן קטנות וגדולות. לא כואב, לא שורף, לא מגרד. כשגברים שמים לב, הם נמנעים ולא רוצים לקיים איתי יחסי מין. הם חוששים שאולי תגי עור, סרחי עור, מועברים ביחסי מין? מדבקים? תגי עור, סרחי עור, מחלה מסוכנת לאדם עצמו ולמי שאיתו/איתה? יש קרמים משחות תרחיצים או טיפול כלשהו להשמידם? או שאני חייבת ניתוח להוצאת תגי עור, סרחי עור. רותי בת 45

19/08/2017 | 16:45 | מאת: ד"ר אלה אגוזי ריינמן

שלום על פי תיאורך מדובר בסרחי עור - skin tags .הם אינם מסוכנים ואינם מדבקים . רק לא יפים מבחינה אסתטית. מבחינת הסרתם - רק באופן כירורגי פרטי . אין תרחיץ או משחה לתופעה זו

מנהל פורום צלקות אקנה, היפרטרופיות, קלואידיות