אדמומיות בפנים וסבוריאה דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  צלקות אקנה, היפרטרופיות, קלואידיות

27/07/2017 | 14:49 | מאת: אדמומיות בפנים וסבוריאה דרמטיטיס

שלום ד"ר אלה רופא עור הבחין אצלי אדמומיות בפנים וסבוריאה דרמטיטיס, בקרקפת פנים חזה ומפשעה. רשם לי קרם ניזורל לשימוש פעמיים ביום. שכחתי לשאול את הרופא- זמן שעות ההשפעה של קרם ניזורל מזמן המריחה וספיגה? פעמיים ביום זה אומר שכל פעם לשתוף עם מים וסבון מקומות אלו, לייבש ולאחר מכן למרוח? כמה שעות כל פעם אפשר להישאר עם קרם ניזורל עד המקלחת? תודה מראש על תגובתך. אתי בת 45.

16/08/2017 | 07:47 | מאת: ד"ר אלה אגוזי ריינמן

אין צורך לשטוף לפני המריחה ההמלצה במריחה פעמיים ביום היא למרוח בבוקר אחרי המקלחת ובלילה לפני השינה

מנהל פורום צלקות אקנה, היפרטרופיות, קלואידיות