שאלה לגבי צלקת .....??????

דיון מתוך פורום  צלקות אקנה, היפרטרופיות, קלואידיות

04/05/2017 | 21:06 | מאת: אורית

יש ליי צלקת מעגיל שעשיתי פירסינג בשפה התחתונה זה כמו חור שכבר עשר שנים יש לי אותן האם יש איזה טיפול? טבעי משחה? לייזר הזרקת חומר מסויים לתוכו? לא הייתי רוצה לתפור כירורגית כי זה משאיר גם צלקת אודה אם תוכלי להמליץ לי על משהו בברכה

06/05/2017 | 20:03 | מאת: ד"ר אלה אגוזי ריינמן

שלום אורית קשה לי לענות לך על שאלת ללא בדיקה צלקת שקיימת כבר 10 שנים באיזור שפתיים יש סיכוי נמוך לתגובה לטיפול מקומי . צריך להעריך את סוג הצלקת ומיקומה המדוייק כדי להחליט אם מתאימה לטיפול בלייזר או בהזרקת חומרים

מנהל פורום צלקות אקנה, היפרטרופיות, קלואידיות