צלקות במשולש למטה....

דיון מתוך פורום  צלקות אקנה, היפרטרופיות, קלואידיות

08/02/2017 | 20:45 | מאת: חן

באיזור המשולש באיבר המין יש לי צלקות מן חורים כאלה כמו שיש בפנים וגם כהות בעור שם...האם לשים משחת רטאוית באיזור המשולש במפשעות עקב צלקות ופיגמנטציה אפשרי ואינו מסוכן? ואם כן- האם זה עוזר?

08/02/2017 | 21:36 | מאת: ד"ר אלה אגוזי ריינמן

שלום חן רטאביט אינו מתאין לשימוש באיזור המפשעות כי יכול לגרום לגירוי בעור והחמרה בדלקת ובפיגמנטציה בכהי עור איזורי חיכוך כמו מפשעות או איזורים שהם היו פצעים או נגעים עוריים נוטים לכתמי פיגמנטציה . יש צורך לבדוק עי רופא עור האם באמת מדובר בצלקות או רק בכתמים באיזור בתלות במיקום התופעה יש להחליט על הטיפול המתאים בינתיים יש להקפיד להמנע משיזוף האיזור

מנהל פורום צלקות אקנה, היפרטרופיות, קלואידיות