חרדה מאוד מאוד אנא עזור לי

דיון מתוך פורום  סרטן השחלה

30/07/2022 | 23:43 | מאת: מלי

שלום רב בת 43 במשך חודש תכיפות בשתן ללא צריבה כאב בבטן תחתונה מימין ובמותן.כאב נסבל אבל מציק. חשה כאב קל ותחושת נפיחות במותן מדי פעם בחילה.אין חום מקרין לגב תחתון. ביצע י בדיקת שתן תרבית שתן- הכל תקין. אחת לשנה בערך הדבר הזה חוזר ונעלם כמות שבא הפעם כואב לי יותר. כאם קשור למערכת שתן? מערכת נשית? מה לעשות. מתה מפחד אמא שלי נפטרה מסרטן שחלות אני ח6ששת ממש

לא נשמע שקשור לסרטן השחלה וכמובן שאין לי אפשרות לחוות דיעה ללא הכרות מעמיקה עם הבעיה. וכמובן שאם לא עברת יעוץ גנטי, אז זה החשוב ביותר

מנהל פורום סרטן השחלה