שחלה מוגדלת סימן לסרטן שחלות

דיון מתוך פורום  סרטן השחלה

07/06/2022 | 01:56 | מאת: ליאן

שלום ד"ר יקר האם שחלה מוגדלת כל חודש בצד אחר יכולה להיות סימן לסרון שחלות? אני מאוד מודאגת הדבר חוזר כבר כמה פעמים, לפני הביוץ השחלה מוגדלת בשל ציסטת ביוץ לפי דבריי הרופא בבדיקת us וגנילי, לאחר הביוץ שחלה מוגדלת בשל גופיף צהוב. שלפי הרופא אמור להספג עם קבלת המחזור, אך השחלה מוגדלת גם בזמן המחזור. אני מאוד חוששת שמדובר חלילה בהבחנה הנוראית הזאת. בבקשה תכוון אותי איך לשלול את זה? אחכה לתשובתך כי כבר אין לי כוחות נפשיים .

התיאור שלך מתאים למצב נורמלי לחלוטין ואיננו סימן או חשד או גורם סיכון לסרטן שחלה

מנהל פורום סרטן השחלה