שאלות לגבי כניסה למחקר

דיון מתוך פורום  סרטן השחלה

10/10/2021 | 15:37 | מאת: עדנה

שלום דוקטור אובחנתי עם serous papillary endometrial carcinoma מפושט ועברתי ניתוח .מוצע לי כרגע להשתתף במחקר DUO-E שכולל דורבלומאב ואולפריב . השאלה שלי האם יש נתונים מפאזה שניה לגבי יעילות של תוספת דורבלומאב לכימותרפיה בנשים שהם MMRD ?.האם העובדה שזה סוג היסטולוגי שלהבנתי יותר דומה לסרטן שחלה היא בעד כניסה למחקר?.האם העובדה שסוג זה יותר דומה לסרטן שחלה יש היגיון יותר לנסות אולפריב תודה רבה

נראה לי מאד הגיוני להשתתף במחקר לאור הדברים המלומדים והנכונים שכתבת

מנהל פורום סרטן השחלה