בהמשך לשאלה הקודמת על טקסול

דיון מתוך פורום  סרטן השחלה

23/07/2021 | 02:03 | מאת: אביבית

שלום רב בהמשך לשאלה הקודמת שכחתי לציין שיש הידרונפרוזיס ואורטרונפרוזיס ככל הנראה בגלל גרורה .האם פרט זה משנה את התמונה .כמו כן רציתי לשאול האם אולפריב יודע רק לשמר את התגובה של הכימותרפיה או יודע בעצמו להעלים גרורות תודה רבה

הגרורה לא אמורה לשנות את הטיפול בנוירופתיה ניתן לשקול לוותר על הטקסול או לבחור בחלופה דומה לקטסול - טקסוטר שאינה גורמת לנורופתיה לינפרזה מוכרת בעיקר כתרופת אחזקה (שימור מצב ללא מחלה) אבל בהחלט ניתן להשתמש גם כטיפול

מנהל פורום סרטן השחלה