סרטן שחלה - לנבטיב וקיטרודה

דיון מתוך פורום  סרטן השחלה

02/04/2021 | 11:26 | מאת: אנסטסיה

שלום רב. הציעו לאימי היקרה. טיפול בקיטרודה ולנבטיב. סרטן השחלה שחזר מספר פעמים וכעת פיזור בבטן. קראתי שזה מתאים לסרטן רירית הרחם. נבדק האם יעיל לסרטן שחלה? ומה פחות או יותר תופעות לוואי? בבקשה אל תשכח לענות לי לגבי תופעות לוואי. תודה מראש וחג שמח

שילוב שתי התרופות נבדק בסרטן שחלה אך במספר מוגבל של מחקרים שם נצפתה יעילות מסוימת. תופעות הלוואי העיקריות זה עייפות, כאבי פרקים ושרירים, שלשולים, בחילות עד הקאות ובמקרים פחות שכיחים תופעות לוואי משמעותיות רבות ואחרות

מנהל פורום סרטן השחלה