אשמח להסבר ראשוני.....

דיון מתוך פורום  סרטן השחלה

04/01/2021 | 11:30 | מאת: הילה

שלום. לפני חודש עברתי ניתוח בשחלה וכרגע קיבלתי את המכתב. אשמח להסבר עד הפגישה עם הקופר בעוד כשבועיים. לצערי לא מצליחה לצרף קובץ..מנו בורדרליין.........

04/01/2021 | 11:32 | מאת: הילה

Microscopic Predominantly beningn sérous papillary tumor with minor bordertine component (less than 10 %). Minimal increased tuftting. No cytologycal atypia or increased number of mytosis recognized. Fragment of lutein cyst present. All specimen examined. 20/12/20

אם הכונה וגידול מסוג בורדרליין הרי מדובר בגידול גבולי בין גדיול שפיר לממאיר שלרה התוצאות מצוינות ללא פרטים נוספים בלתי אפשרי לתת ייעוץ נוסף

04/01/2021 | 23:47 | מאת: הילה

אני לאחק ניתוח בשחלה עקב הממצא המצויין. לפי תוצאות הפטלוגיה שצירפתי כאן מה הגידול הזה אומר? והאם לדעתך יש צוקך לטםל בגידול מסוג זה

מנהל פורום סרטן השחלה