מודאגתמאוד טיפול.קכקסיה..?

דיון מתוך פורום  סרטן השחלה

21/04/2019 | 02:18 | מאת: האחת

אמי חולה בסרטן שחלות שחזר. טופלה בחזרה בדוקסיל שלא עזר ואז בקרבו וגמזר ששיפרו קלות את מצבה ואז הועברה ללינפראזה כדי לא לאבד עמידות לפלטינום.    1.לאחר חודש טיפול במידה והתרופה עובדת.אמורים לראות ירידה במרקרים?.האם גדילה המרקרים תעיד כמו בכימו על כשלון? 2.שאלה יותר חשובה. אמי שקלה 103 קילו.ירדה תוך שבועיים ל92.לא אוכלת כלום ממש אוכלת בכוח.גם לשתות קשה לה. הרופא מתעלם ואומר שלא נורא שאינה אוכלת העיקר שתשתה.היא הולכת ונחלשת וניכר שהיא מאבדת מסת  שריר. אני חושדת שהיא סובלת מקכקסיה ובגללשהיא שמנה מפספסים היא פשוט לא מסוגלת לאכול כלום .חלשה מאוד למרות שההמוגלובין תקין מדדי הדלקת שלה גבוהים אלבומין על גבול התקין . מה עושים?   תודה רבה מראש

1. טיפול של חודש בלבד זה לרב מוקדם מידי להגיע למסקנות על יעילות הטיפול

ולגבי הירידה במשקל רצוי להיעזר בדיאטנית שתמליץ כל דיאטה שתעצור את הירידה או תעזור לעלות במשקל

מנהל פורום סרטן השחלה