תוצאות מרקרים אחרי דוקסיל

דיון מתוך פורום  סרטן השחלה

15/09/2018 | 22:16 | מאת: מלי

שלום רב ותודה לך על כל עזרתך אמא לאחר הישנות מחלה.חזרה בעיקר בבלוטות ובנגע קטן באגן. לוקחת דוקסיל.חודש לפני תחילת טיפול מרקר כ -250 אחרי טיפול ראשון 831 אחרי טיפול שני 820 בוצע טיפול שלישי טרם ביצענו מרקרים. מה הסיכוי במגמה כזאת שהדוקסיל אכן עוזר? מול המספרים כולל המקורי לאיזה תוצאה במידה והטיפול עוזר עלינו לצפות אחרי הטיפול השלישי? אודה לעזרתך חוסר ידיעה טוטאלי

לצערי קשה מאד לחוות דיעה מצד אחד היתה עליה אבל לפעמים בתחילת טיפול רואים עליה ומצד שני בין טיפול ראשון לשני הייתה התייצבות לכן צריך להבין שלצערנו אין מדובר בנוסחה ברורה ואין ברירה אלא להמתין בהצלחה

מנהל פורום סרטן השחלה