שאלת המשך- מרקר בעליה

דיון מתוך פורום  סרטן השחלה

22/03/2018 | 16:31 | מאת: מיכל

סרטן שחלות מלפני שנתיים ומרקר בעליה 10:33 08/03/2018 | מאת מיכל החלמתי לפני שנה וחודשיים מסרטן שחלות שלב 2c המרקרים היו בין 3-6 קבוע עכשיו המרקר 10. זה מרמז שהמחלה בתהליך חזרה? יש לציין שלא הייתי מקוררת ואין לי דלקת בשתן. איזה בדיקות ממליץ בשלב זה. אגב פט סיטי מלפני 10 חודשים היה תקין הוסף תגובה > RE: סרטן שחלות מלפני שנתיים ומרקר בעליה 06:58 12/03/2018 | מאת פרופ' אלון בן-אריה העליה הזאת לא נראית משמעותית מומלץ פשוט לחזור על הבדיקה בעוד כחודשיים הוסף תגובה > RE: RE: סרטן שחלות מלפני שנתיים ומרקר בעליה 00:58 21/03/2018 | מאת סימה בצעתי שוב ca125. בדיוק לפני שבועיים כאמור היה 10! והגבת לי. כעת יצא 18.8 אתה ממליץ לבצע כעת פט סיטי או להמתין קצת ולחזור על ה ca? השאלה שלי אם חלילה יש הישנות אם יראו אותה בפט סיטי עכשיו?

אם את מרגישה בטוב רצוי להמתין קצת בטרם בדיקה חוזרת והחלטה על PET-CT המתנה שכזאת בודאות לא תשפיע על הטיפול בהמשך במידה וחס וחלילה יש הישנות

מנהל פורום סרטן השחלה