סרטן שחלות מלפני שנתיים ומרקר בעליה

דיון מתוך פורום  סרטן השחלה

08/03/2018 | 10:33 | מאת: מיכל

החלמתי לפני שנה וחודשיים מסרטן שחלות שלב 2c המרקרים היו בין 3-6 קבוע עכשיו המרקר 10. זה מרמז שהמחלה בתהליך חזרה? יש לציין שלא הייתי מקוררת ואין לי דלקת בשתן. איזה בדיקות ממליץ בשלב זה. אגב פט סיטי מלפני 10 חודשים היה תקין

העליה הזאת לא נראית משמעותית מומלץ פשוט לחזור על הבדיקה בעוד כחודשיים

21/03/2018 | 00:58 | מאת: סימה

בצעתי שוב ca125. בדיוק לפני שבועיים כאמור היה 10! והגבת לי. כעת יצא 18.8 אתה ממליץ לבצע כעת פט סיטי או להמתין קצת ולחזור על ה ca? השאלה שלי אם חלילה יש הישנות אם יראו אותה בפט סיטי עכשיו?

מנהל פורום סרטן השחלה