עזרתך בבקשה איסו רמת סרטן זאת?

דיון מתוך פורום  סרטן השחלה

29/12/2017 | 23:28 | מאת: מיכאלה

אשמח להבהרות כי הרופא  לא ענה  לאמא שלי יש סרטן שחלות ppc נמצא סרטן באומנטום ופיזור מילארי באגן מסביב לשחלות מסביב לרחם ומסביב לקיבה. לא באיברים ובבלוטות אבל מסביב לאיברים הפנימיים. איזו רמת סרטן זאת? האם הפיזור המילארי המרובה  מפחית סיכויי החלמה כלשהם?(אי אפשר לכרות הכל בניתוח) אודה לעזרתך

מדובר בשלב 3 של המחלה במקרים כאלו שלא ניתן להוציא הניתוח את כל המחלה מומלץ כמוטרפיה וטיפול ביולוגי שברב הפעמים עובדים בצורה טובה ומעלימים את המחלה אבל הבעיה שיש סיכון לחזרה

מנהל פורום סרטן השחלה