בדיקת מרקרים איך יודעים?

דיון מתוך פורום  סרטן השחלה

30/07/2017 | 11:08 | מאת: שירה

יש לי ציסטה וציסטה בת בשחלה. בבדיקת us נראה כי היא פשוטה בעלת דפנות חלקות. לא מדאיגה לפי הרופא אך נשלחתי לעשות בדיקת מרקרים שיצאה אף היא תקינה. קראתי על הבדיקה שב- 20 אחוז מהנשים עם גידולי שחלה הבדיקה תראה ערך תקין לחלוטין. אם כך איך אוכל לוודא שהציסטה הזו היא אכן שפירה? יש לציין כי אני סובלת כבר שבוע מדימומים שלא קשורים למחזור..

הדרך הבטוחה ב 100% לדעת אם ציסטה שפירה זה לעבור ניתוח ולשלוח לפתולוגיה אבל לפי הנתונים שמסרת הסיכוי לציסטה שפירה הוא קרוב מאד ל 100% ולרב מספיק מעקב

01/08/2017 | 11:58 | מאת: שירה

נעלמת או נספגת זה אומר שאין יותר חשש מכלום?

מנהל פורום סרטן השחלה