ניתוח שרוול קיבה

דיון מתוך פורום  ניתוחים לפרוסקופיים

13/02/2014 | 14:21 | מאת: שי

שלום. בשנת 97 עברתי ניתוח SRVG בשנת 2002 לאחר שהגוף דחה את השתל (יצר תאים וגרם לחסימה) עברתי שוב ניתוח הפעם הוציאו את הטבעת וכמה סיכות ושמו טבעת מתנפחת הפורט היה מזוהם ואחרי חצי שנה הוציאו אותו. כיום אני עם טבעת לא מנופחת סיכות בקיבה מהניתוח הראשון והמשקל כמובן חוגג. אני רוצה לעבור ניתוח שרוול קיבה האם זה אפשרי ?

במקרה שלך הניתוח המתאים הוא מעקף קיבה ולא שרוול. בכל מקרה - קח בחשבון שמדובר בניתוח מורכב עם פוטנציאל סיבוכים גבוה. אבל אפשרי

מנהל פורום ניתוחים לפרוסקופיים