ניתוח שרוול/מעקף קיבה

דיון מתוך פורום  ניתוחים לפרוסקופיים

13/08/2015 | 13:40 | מאת: דלית

בת כ-60 שוקלת 82, גובה 154, עם סכרת 2, A1C-11.8 ,מקבלת 2 סוגים של זריקות: לנטוס ונובורפיד כ-60 יח' פעמיים ביום,1.8 ויקטוזה פעם ביום בבוקר, כמו כן עם כולסטרול-סימבסטטין 40 מ"ג, וריפלוס-לוסק 1 ביום, האם ניתוח שרוול מומלץ או מעקף קיבה והאם יש כמה סוגים של מעקף , כיצד נעשים הניתוחים האלה, מה קורה לגבי ההחלמה, תוך כמה זמן בערך אפשר לחזור לעבודה, מלבד אוכל האם יש עוד מגבלות תודה

הניתוח המומלץ במקרה שלך הוא מעקף קיבה - פתרון מצויין להשמנת יתר, סכרת קשה ורפלוקס.

מנהל פורום ניתוחים לפרוסקופיים