כאבים עוויתיים לאחר ניתוח לפרוסקופי להסרת תוספתן

דיון מתוך פורום  ניתוחים לפרוסקופיים

09/07/2015 | 08:16 | מאת: טובה

בת 50 אחרי ניתוח להסרת תוספתן במוצ"ש האחרון כלומר היום הוא היום החמישי לאחר הניתוח. שוחררתי ביום שני ומיום שלישי יש לי כאבים עוויתיים חזקים (ממש דומה לצירי לידה)שלא משתפרים המופיעים בכל מיני מקומות בבטן התחתונה .תחתונה ימנית ,תחתונה שמאלית וגם יותר למעלה אך לא מעל הטבור .הכאבים מגיעים בהתקפות .בנוסף יש לי עצירות ארבעה ימים. משככי כאבים לא עוזרים. אין לי חום או חולשה . אין זיהום בפצעי הכניסה . מה עושים?

סביר שמדובר בכאבים האופייניים לחידוש פעילות מעיים לאחר ניתוח - במיוחד אם את מתארת גם עצירות ביחד עם זה. יחד עם זאת במידה ויופיעו סימנים מטרידים כגון חום, בחילות והקאות, כאב מתגבר או כל סימן מטריד אחר - מציע לך לפנות למיון בו נותחת ולהיבדק. בהצלחה

11/07/2015 | 01:24 | מאת: טובה

תודה על תשובתך המהירה. . למעשה כל מה שתיארתי עדיין ממשיך כשבוע מתום הניתוח.מלבד העצירות שעברה במהלך יום חמישי. כאבים עוויתיים -התקפים מס' פעמים לא מבוטל על פני היום והלילה . הגיוני שכשבוע אחרי הניתוח עוד אסבול מ"צירים" חזקים? (כל מי שעבר הניתוח והתעניינתי אצלו לא מכיר את התופעה .. וגם ברשת לא מוצאת אזכורים על בעיה שכזו.. )

מנהל פורום ניתוחים לפרוסקופיים