כאבים חודש אחרי ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  ניתוחים לפרוסקופיים

01/08/2014 | 00:38 | מאת: צופן

שלום רב, אני חודש וכמה ימים לאחר ניתוח שרוול. המנתחת אמרה שאפשר לחזור לעשות ספורט אינטנסיבי חודש אחרי הניתוח "כשיעברו הכאבים". הכאבים אומנם נחלשו משמעותית, אך עדיין מלווה אותי כאב קל בקימה וכד' בצד שמאל בגובה הטבור.היום קפצתי 3 קפיצות ומאותו רגע מלווה אותי כאב שמחזיר אותי שבועיים אחורה. מעל הטבור, באזור שבין שני החתכים השמאליים.האם אני צריכה לללכת להיבדק? יכול ליהיות שגרמתי נזק לפצע הפנימי? ואם כן, מה ההשלכות? תודה מראש

החשש מפעילות גופנית מוקדמת מדי הוא היווצרות בקע באזור חתכי הניתוח. הסיכוי שהדבר קרה מעל חודש לאחר ניתוח לפרוסקופי הוא נמוך אבל שווה בדיקה

מנהל פורום ניתוחים לפרוסקופיים