טיפול בגלוקורייט

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

05/05/2013 | 23:17 | מאת: אלי

אני בן 64 חולה בסכרת סוג 2 מזה 25 שנה. מטופל בג'נואט, גלוקורייט ורפאגליניד. A1C - 7.3 הערכים של הסוכר בבקר בצום 120 -140 אחרי האוכל בין 180-200 . אני שוקל 63 ק"ג ועושה ספורט יומיומי. מבקש לדעת אם התרופות שאני נוטל הן התרופות האופטימליות? תודה רבה,

06/05/2013 | 08:54 | מאת: פרופ' משה קרפ

שלום אלי בוקר טוב לצערי אינך מאוזן כראוי סוגר בצוםגבוה כמוכן לאחר ארוחה במקרה שלך הייתי מתחיל באינסולין בסיסי כמו לנטוס משאיר את הג'נואט ומוריד היתר עושה ניטור עצמי בבוקר ו 2 שעות אחרי ארוחה לסרוגין מספר פעמים בשבוע ובהתאם לתוצאות ממשיך תהיה בקשר עם רופא סוכרתץמוכנים לעזור בברכה ויום טוב

מנהל פורום טיפול בסוכרת