האם מומלץ לעבור לאינסולין

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

02/05/2013 | 09:11 | מאת: רחל

חולת סכרת סוג 2 ומטופלת כיום ב 2 גלוקופאג' ו 1.200 וויקטוזה מאז תחילת נטילת גלוקופאג' אני סובלת משילשולים וריבוי יציאות לפעמים עד 5 פעמים ביום. ערכי הסוכר השלי כיום נעים ביום 130 ל 150 בצום ו ה A1C שלי עומד על 6.8 יש לציין שאני טלסמית. האם כדאי לעבור לטיפול באינסולין. תודה

02/05/2013 | 12:52 | מאת: פרופ' משה קרפ

שלום רב גלוקופאג עשוי לגרום להפרעות מסוג זה שאת מתארת ולכן יש להפסיק עם תרופה זאת ויקטוזה תרופה מצויינת לסוכרת אך בדרך כלל מומלץ להוסיף לויקטוזה כמות לא גדולה (בהתאם לרמות הסוכר)של אינסולין בסיסי ארוך טווח כמו לנטוס או לוומיר

מנהל פורום טיפול בסוכרת