העמסת סוכר

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

02/05/2013 | 09:11 | מאת: עדי

אני בת 28 בהריון ראשון וביצעתי העמסת סוכר ויצאה לי תוצאה של 210. הרופא אמר לי שזה מאוד גבוה ואני חייבת לבצע העמסת סוכר של 100 כי אולי יש לי סוכרת הריונית. העניין הוא שאין לי במשפחה סוכרת והעובר שלי במשקל תקין, יכול להיות שזו טעות??

02/05/2013 | 09:44 | מאת: אלה

מכיון שהעמסה של 50 היא סוג של בדיקת סינון, אז יכול להיות שהכל תקין. בשביל זה, אם הבדיקה לא תקינה עושים את ה- 100 שנותנת תשובה ודאית. לי בהריון הקודם הייתה סוכרת היריון על אף היסטוריה לא ודאית ומשקל תינוק תקין לגמרי.

מנהל פורום טיפול בסוכרת