סכרת ובדיקת ס.טי ראש

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

04/05/2013 | 18:17 | מאת: דליה

אני סכרתית מזה 18 שנה. מזריקה אינסולין לנטוס 35 יח' ונובורפיד 16 יח' בבוקר ובערב, וכן בצהרים נובורפיד 18 יח'. בבוקר אני כמה עם סוכר בצום 120 יש לי לעדות סי.טי ראש בעקבות פציאליס בצד ימין לפני 4 שנים ובצד שמאל לפני שנה עדיין יש לי כאבי ראש בחלק האחורי של הראש, האם יש איזה שהיא מגבלה בגלל שאני מזריקה

04/05/2013 | 18:22 | מאת: דליה

שכחתי לציין בבדיקת דם A1C עומד על 13.9

04/05/2013 | 19:51 | מאת: פרופ' משה קרפ

התוצאה של HBA1C גבוהה ביותר ומצביעה על חוסר איזון בדרגה חמורה יש לפנות ולרופא מהר ולהמשיך בברור וטיפול

04/05/2013 | 18:28 | מאת: פרופ' משה קרפ

שלום דליה הטיפול המשולב בסדר.יש לשאוף להגיע לערכי סוכר 2 שעות לאחר הארוחה ל 140 ולנמנע מהיפו אין מגבלה לעשות CT ,אם זה עם חמר ניגוד יש להפסיק טיפול בגלוקופאג ל 3 ימים התיעצי עם הרופא.נשמח לעזור בברכה ושבת שלום

מנהל פורום טיפול בסוכרת