גלוקופאג

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

03/05/2013 | 19:35 | מאת: יוגב

1-אני עומד על סוכר בערכים של 100-104 אני בעל עודף משקל ויעצו לי לקחת גלוקופאג מה דעתך 2-לא ברור לי האם מותר פירות בדיאטה ואם כן כמה?

04/05/2013 | 09:19 | מאת: פרופ' משה קרפ

שלום יואב רמת הסוכר שלך גבולית.חשוב מאוד לדעת את אמת הסוכר 2 שעות אחרי ארוחה-הגבול העליון 140 גלוקופאג תרופה מצויינת ושל לקחת אותה פעמיים ביום אך לשם הוקרדת משקל יש צוקך בתזונה נכונה ופעילות גופנית.פירות 2 מנות ליום.הגלוקופאג אינו מוריד משקל.קיימות היום תרופות חדשות מקבוצת האינקרטינים שמורידות משקל התייעץ עם הרופא שלך.נשמח לעזור תודה ושבת שלום

מנהל פורום טיפול בסוכרת